22 listopada 2023

Ciasto a'la Rafaello

UWAGA !

Zrób dzień ciasteczkowego skrytożercy w swojej firmie!

Twój e-mail:
Treść wiadomości:
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany - dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Pniewy 11B, 05-652 Pniewy

zamowienia@fabrykaangie.pl

tel.: 601 197 305

Fabryka Angie

zamowienia@fabrykaangie.pl

Cena za ciasto o minimalnej wadze 1500 g - 110 zł brutto

 

Domowe ciasto a'la Rafaello. Wypiek jest kremowy, delikatny i rozpływa się w ustach. Prawdziwy rarytas dla fanów kokosów. Słone krakersy podkręcają smak kremu kokosowego.

 

 

Ciasto wyrabiam ręcznie, w domowej kuchni, pod zamówienie. Dzięki temu jest zawsze świeże i tworzone z pasją.

Po zakupie proszę o podanie sugerowanego terminu odbioru (data i godzina) z uwzględnieniem min. 3 dniowego wyprzedzenia. Potwierdzę termin w ciągu 24h. Odbiory są możliwe od poniedziałku do soboty w godzinach 9-19.

 

Ciasto posiada prosty skład:

mleko - 30%, krakersy (mąka pszenna, olej roślinny palmowy*, tłuszcze roślinne (kokos, palma), substancje spulchniające: węglany amonu, węglany sodu, jęczmienny ekstrakt słodowy, glukoza. sól, jaja w proszku, emulgator: lecytyny (soja) ), wiórki kokosowe, cukier, masło, skrobia ziemniaczana, żółtka, mąka pszenna, cukier wanilinowy