17 lipca 2023

Ciasto dyniowo-orzechowe

UWAGA !

Zrób dzień ciasteczkowego skrytożercy w swojej firmie!

Twój e-mail:
Treść wiadomości:
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany - dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Pniewy 11B, 05-652 Pniewy

zamowienia@fabrykaangie.pl

tel.: 601 197 305

Fabryka Angie

zamowienia@fabrykaangie.pl

Cena za ciasto o minimalnej wadze 800 g - 70 zł brutto

 

Jesienne ciasto dyniowo-orzechowe. Ciasto jest wilgotne ze słodką czekoladową polewą posypaną orzechami. W środku chrupią prażone orzechy włoskie. Dynia pochodzi z mojej własnej uprawy. Orzechy zaś z okolicznego sadu z tradycjami i są przeze mnie ręcznie łuskane przez co ich aromat jest bardziej intensywny.

 

 

Ciasto wyrabiam ręcznie, w domowej kuchni, pod zamówienie. Dzięki temu jest zawsze świeże i tworzone z pasją.

Po zakupie proszę o podanie sugerowanego terminu odbioru (data i godzina) z uwzględnieniem min. 3 dniowego wyprzedzenia. Potwierdzę termin w ciągu 24h. Odbiory są możliwe od poniedziałku do soboty w godzinach 9-19.

 

Ciasto posiada prosty skład:

dynia - 29%, mąka pszenna, cukier trzcinowy, orzechy włoskie, biała czekolada, śmietana, jajka, masło, proszek do pieczenia, cynamon, sól, imbir, ekstrakt z wanilii