25 listopada 2023

Strucla z orzechami włoskimi

UWAGA !

Zrób dzień ciasteczkowego skrytożercy w swojej firmie!

Twój e-mail:
Treść wiadomości:
Wyślij
Wyślij
Formularz został wysłany - dziękujemy.
Proszę wypełnić wszystkie wymagane pola!

Pniewy 11B, 05-652 Pniewy

zamowienia@fabrykaangie.pl

tel.: 601 197 305

Fabryka Angie

zamowienia@fabrykaangie.pl

Cena za ciasto o wadze około 500-600 g - 70 zł brutto

 

Domowa strucla z orzechami włoskimi. Alternatywa dla klasycznej strucli z makiem dla osób, które nie przepadają za makiem lub  po prostu chcą spróbować innego smaku. Ciasto drożdżowe jest puszyste i delikatne. W środku intensywnie orzechowe nadzienie. Całość jest polana lukrem pomarańczowym.

 

Możliwość wysyłki kurierem, do paczkomatu InPost oraz odbioru osobistego.

 

Ciasto wyrabiam ręcznie, w domowej kuchni, pod zamówienie. Dzięki temu jest zawsze świeże i tworzone z pasją.

W przypadku zaznaczenia opcji odbioru własnego, po zakupie proszę o podanie sugerowanego terminu odbioru (data i godzina) z uwzględnieniem min. 3 dniowego wyprzedzenia. Potwierdzę termin w ciągu 24h. Odbiory są możliwe od poniedziałku do soboty w godzinach 9-19.

W przypadku wysyłki, termin realizacji wynosi do 3 dni roboczych. Termin realizacji oznacza dzień wysyłki. Dla większych zamówień (powyżej 10 szt), termin jest do uzgodnienia.

 

 

Ciasto posiada prosty skład:

mąka pszenna, orzechy włoskie, cukier, jajka, mleko, drożdże, masło, sok z pomarańczy, kandyzowana skórka pomarańczowa